Arkitekten fra New York

kr.239.95

1 á goymslu

Vel møguleika

Ókeypis flutningur fyri keyp yvir 400,-

  Gjald trygt við
  • Visa Card
  • MasterCard
  Vørunummar SKU: 9788743403005 Bólkur:

  Vørulýsing

  Forlaget skriver
  New York, 1865. Den nygifte Emily Warren Roebling ærgrer sig, da hun og hendes mand sidder fast på færgen over den frosne East River. Det ville heller ikke være første gang, at der skete en alvorlig færgeulykke. Men denne gang slipper passagererne med skrækken. Hvor er det godt, at byen endelig har godkendt opførelsen af ​​en hængebro.

  På det tidspunktaner Emily endnu ikke, at hun vil blive den, der skal fuldføre denne kolossale opgave. Hendes mand, chefingeniøren på Brooklyn Bridge, bliver alvorligt syg, og på trods af stor modstand må Emily overtage ledelsen af ​​den enorme og også farlige byggeplads. Hun vil vise sin elskede mand, at hun tror på deres fælles drøm. Hun vil bevise for verden, at kvinder også kan skabe underværker. Og så gør hun det, fordi hun ikke kan lade være, fordi hun elsker at arbejde, og ikke mindst fordi hun ved, at hun ville være den bedste til det.

  “Historiens enestående kvinder” er en helt ny serie fra Gutkind, som i romanform fortæller om en række bemærkelsesværdige kvinder, der – udover at være enestående på hver deres område – har skabt historie, der inspirerer den dag i dag.

  Om forfatteren:

  Petra Hucke (f.1978), bor med sin mand og et hoved fuld af ideer i München. Hun oversætter fra engelsk og fransk, elsker at læse islandske romaner, på islandsk, og arbejder som freelance-redaktør med tysk skønlitteratur. Hun har tilbragt et halvt år i upstate New York, vundet et litteraturstipendium og har udgivet nogle romaner på eget forlag.