Byg din Egen Bruch

kr.119.00

2 á goymslu

Vel møguleika

Ókeypis flutningur fyri keyp yvir 400,-

  Gjald trygt við
  • Visa Card
  • MasterCard
  Vørunummar SKU: 9788793973282 Bólkur:

  Vørulýsing

  BYG DIN EGEN BRUNCH! Omelet, crossainter, pandekager, Egg Benedict, rødebedehummus, acaibowle, hjemmelavet granola – hvad indeholder en god brunch for dig? I denne foldebog får du Liv Martine og Mads Niemans opskrifter på små, lækre morgenmads- og frokostretter, som giver dig muligheden for, at sammensætte din helt egen brunch på over 25.000 måder.

  På grund af opbygningen med de små retter inviterer brunch ofte til flere timers hygge og samvær omkring bordet, men det giver dig også muligheden for, at sammensætte et måltid, der passer perfekt til anledningen. Skal det være traditionelt? Skal der være mange eller kun få retter? Skal det være børnevenligt? Skal der være vegetariske tilvalg? Eller savner du bare lidt ny inspiration, som stadig er overskueligt? Bogen giver dig det hele med opskrifter på både klassikere og favoritter, men også helt nye take på brunchretter, hvor alle kan være med – både i køkkenet og rundt om bordet.

  ’Byg din egen brunch’ er den 14. bog i Liv og Simones foldebogsserie, og den 5. bog i det salte køkken, hvor Liv og Simone har inviteret Livs mand Mads Niemann med på holdet, som er passioneret kok og madentusiast.