Color pop! – Urban knitwear 8-16 år

kr.269.00

2 á goymslu

Vel møguleika

Ókeypis flutningur fyri keyp yvir 400,-

  Gjald trygt við
  • Visa Card
  • MasterCard
  Vørunummar SKU: 9788797141311 Bólkur:

  Vørulýsing

  Forlaget skriver
  COLOR POP!
  Urban knitwear 8-16 år
  De unge er vilde med strik som aldrig før, men der mangler i den grad relevante moderigtige designs til de helt unge. Det har forfatteren Trine Frank Påskesen sat sig for at ændre på med denne bog.

  Color Pop! Indeholder 23 fantastiske, farverige strikkeopskrifter til unge i alderen 8-16 år. Stilen er rå, urban streetwear med et tvist af retro. Modellerne har et moderne snit, pasform og konstruktion, med fede elementer og detaljer såsom snore, lynlåse, broderi samt lommer og kanter i stof og rib jersey. Der er arbejdet en del med farvesammensætninger og styling af modellerne således at de kan bruges af hele alders -og kønsspektret.

  Blandt modellerne finder du alle de klassiske; hoodies, sweatshirts, croptops, bukser, bluser og kjoler, men derudover også masser af accessories, huer, tasker mv. Bogen er udover at være fyldt med fede strikkeopskrifter også en grafisk stærk bog, med masser af wow elementer og mange flotte billeder. Ligesom i forfatterens andre bøger er der gået efter at bogen også skal kunne købes af -og inspirere folk, der ikke strikker, med dens grafiske profil. Først i bogen finder man en lookbook, med masser af inspirationsbilleder, hvor modellerne er vist på forskellige størrelser og køn.

  Bagside tekst:
  PANG FOR TWEENS OG TEENS
  Color Pop! Indeholder 23 fantastiske, farverige strikkeopskrifter til drenge og piger i alderen 8-16 år. Stilen er rå, urban streetwear med et tvist af retro både i modellerne men også i bogens gennemførte, grafiske udtryk og de mange billeder.
  Blandt modellerne finder du alle de klassiske; hoodies, sweatshirts, croptops, bukser, bluser og kjoler, men derudover også masser af accessories, huer, tasker mv. Modellerne har et moderne snit og pasform, med fede detaljer såsom snore, lynlåse, lommer, broderi og kanter i stof og ribjersey.
  Opskrifterne er velskrevne og gennemarbejdede og der leges med farver, detaljer og spændende teknikker. Der findes videovejledninger til størstedelen af bogens teknikker og opskrifterne varierer i sværhedsgrad så der er noget for både begynderen og den øvede strikker.