Den nat hun forsvandt

kr.259.95

2 á goymslu

Vel møguleika

Ókeypis flutningur fyri keyp yvir 400,-

  Gjald trygt við
  • Visa Card
  • MasterCard
  Vørunummar SKU: 9788712068846 Bólkur:

  Vørulýsing

  Forlaget skriver
  HVAD SKETE DER EGENTLIG I SKOVEN DEN NAT?

  I denne psykologiske spændingsroman begynder en mor at nære et spinkelt håb om at finde frem til sandheden om sin datters forsvinden, da nye spor i sagen pludselig dukker op til overfladen. Lisa Jewell, en af Storbritanniens mest populære forfattere, er tilbage i topform med en thriller, der både bevæger og får pulsen til at stige.

  En smuk sommernat forsvinder 19-årige Tallulah og hendes kæreste sporløst efter en bytur.
  Hjemme venter Tallulahs mor, Kim, forgæves på livstegn fra sin datter. Da hun endnu ikke har hørt fra Tallulah dagen efter, opsøger hun desperat hendes venner. Det viser sig, at det unge kærestepar sidst blev set til en fest på en stor, gammel landejendom ude i skoven. De lokale kalder huset for Dark Place.
  To år senere er mysteriet om det unge pars forsvinden endnu uopklaret. Men da en krimiforfatter flytter til byen og gør et bemærkelsesværdigt fund i sin baghave, dukker nye spor op til overfladen. Kan Tallulah stadig være i live?

  ”Umådeligt gribende historie med rigt tegnede og meget overbevisende karakterer. En førsteklasses spændingsroman med hjerte.” – LUCY FOLEY

  ”’Den nat hun forsvandt’ er Lisa Jewells bedste spændingsroman.” – HARLAN COBEN

  ”Lisa Jewell holder spændingen lige til sidste side.” – THE TIMES