Efterfølgeren

kr.159.95

2 á goymslu

Vel møguleika

Ókeypis flutningur fyri keyp yvir 400,-

  Gjald trygt við
  • Visa Card
  • MasterCard
  Vørunummar SKU: 9788772391410 Bólkar: ,

  Vørulýsing

  Forlaget skriver
  Forfatteren William Falk er en mand, der skiller vandene. Læserne elsker ham, den litterære elite rynker på næsen, og kollegerne er ved at gå til af misundelse. Men ingen kan påstå, at “Danmarks krimikonge” ikke er en mand, der kan sit kram. Kompromisløst og med stor grundighed har han skabt successerien Fiskeren, og han synes at have tænkt på alt – selv sin egen begravelse.

  Men under arbejdet med det sidste bind i serien dør Falk. Jagten på hans efterfølger går i gang, og blandt kandidaterne er Laust Troelsen. En udbrændt dansklærer, som deler en dunkel fortid med Falk, tilbage til dengang krimikongen var en ung forfatterspire og hed Jørgen Brink. En fortid, Laust lige siden har forsøgt at flygte fra.

  Laust trækkes modvilligt ind i spillet om Falks livsværk. Mystikken om forfatterens død spreder sig, og Laust begynder at ane konturerne af en kompliceret og dødsens farlig forbindelse mellem fakta og fiktion i Falks univers. For Danmarks krimikonge var litteraturen et spørgsmål om liv og død, og han var villig til at betale den ultimative pris. Nu er turen kommet til den næste.

  Pressen skriver:

  “Det her er allerede nu en værdig kandidat til »Årets krimi«.”
  5 stjerner i Berlingske

  “Spænding, snuhed og satire … en elegant slutning.”
  4 hjerter i Politiken

  “Storslået genreparodi … Birkegaard hudfletter veloplagt den danske krimiscenes mange aktører.”
  4 stjerner i Jyllands-Posten

  “Mikkel Birkegaard har skrevet en meget underholdende spændingsroman, der leverer et kærligt svirp til krimiindustrien.”
  Litteratursiden.dk