En fortryllet april

kr.259.00

2 á goymslu

Vel møguleika

Ókeypis flutningur fyri keyp yvir 400,-

  Gjald trygt við
  • Visa Card
  • MasterCard
  Vørunummar SKU: 9788797296035 Bólkar: , ,

  Vørulýsing

  Det hele begynder med en annonce i The Times: Til Dem, som sætter pris på blåregn og solskin. Mindre italiensk middelalderslot ved Middelhavets kyst udlejes møbleret for april måned. Nødvendigt tyende forefindes.
  Fire kvinder efterlader ægtemænd, friere og oldgamle guldfisk i et gråt og regnvådt London og drager afsted mod rivieraen. De kender ikke hinanden og de kunne umuligt være mere forskellige. Men én ting har de dog til fælles: de mistrives alle fire i hverdagens ensformighed og længes efter – noget andet. Efter en måned i paradis er ingenting som før.
  En forunderligt klog og vittig fortælling om venskab, tilgivelse og kærlighed, fuld af forvirring og forviklinger, spydige bemærkninger, herrebesøg og uventet forsoning.
  Elizabeth von Arnim (1866-1941) var en af sin samtids litterære superstjerner. Hun skriver om kvinder og kvinders syn på verden, bramfrit og uden at vende blikket bort. Med lige dele skarp satire og varm medmenneskelighed viser hun os tingene, som de er.
  En fortryllet april, Elizabeth von Arnims mest elskede og læste roman, udkom i 1922 og foreligger nu for første gang på dansk.