Faxe – Den ramte jeg sgu lige i røven ….

kr.289.95

3 á goymslu

Vel møguleika

Ókeypis flutningur fyri keyp yvir 400,-

  Gjald trygt við
  • Visa Card
  • MasterCard
  Vørunummar SKU: 9788711909010 Bólkar: ,

  Vørulýsing

  Forlaget skriver
  John Faxe Jensen bragede sig ind i dansk fodboldhistorie med et kraftfuldt højrebensskud til 1-0 mod Tyskland i EM-finalen i 1992. Men hans karriere bød på meget, meget mere end det.
  FAXE – DEN RAMTE JEG SGU LIGE I RØVEN er fortællingen om mere end 30 år i professionel fodbold: Ni danske mesterskaber med Brøndby IF og et overraskende mesterskab med Herfølge IF, Årets Spiller i Danmark i 1987, Årets Pokalfighter i 1998 og Årets Træner i 2000. Dertil kom hårde lærepenge i Bundesligaen for Hamburger SV, kultspiller, FA Cup- og Europa Cup-vinder i Arsenal, trænerduo med Michael Laudrup, ansvarlig for Vikarlandsholdet i 2018 – og selvfølgelig landsholdsspiller i 10 år for Danmark.
  Bogen er ren fodboldnostalgi og tager læseren med tilbage til en tid, hvor selv de professionelle spillere kunne drikke en øl efter kamp, hvor der var mere plads til sjov og spas end i dag – og hvor spillerne rejste sig og kæmpede videre efter en hård tackling.
  FAXE – DEN RAMTE JEG SGU LIGE I RØVEN er rigt illustreret med forord af Peter Schmeichel, interviews med bl.a. Michael Laudrup og Steve Bould – og en helt særlig hilsen fra forsvarslegenden Tony Adams.