Je m’appelle Agneta

kr.259.95

2 á goymslu

Vel møguleika

Ókeypis flutningur fyri keyp yvir 400,-

  Gjald trygt við
  • Visa Card
  • MasterCard
  Vørunummar SKU: 9788794008464 Bólkur:

  Vørulýsing

  Forlaget skriver
  Ny roman fra forfatteren til Rosengädda-serien.
  Nomineret til ÅRETS BOG 2021.

  “En uhæmmet og uimodståelig fortælling”. – Aftonbladet

  ★★★★★☆
  – ThorndahlBooks

  ★★★★★
  – Hyggegeek

  “Ingen som Hamberg kan skrive så skørt, så hjerteskærende og så livsbekræftende på samme tid.”- Hyggegeek

  “Hamberg skriver med en masse humor og en fin fornemmelse for både miljøskildring og dialog”. – Dagens Nyheter

  FFFFF – Femina

  Solgt mere end 100.000 alene i Sverige.

  Agneta er 49 år med børn, som er flyttet hjemmefra og kun kommunikerer med hende via Mobilepay, manden Magnus, der cykler superhurtigt i dyrt, tætsiddende cykeltøj, et ubetydeligt arbejde hos Trafikstyrelsen, et sørgeligt sexliv (kan man kalde det et sexliv, når man hverken har sex eller et liv med hinanden?), et skrigende tomt køleskab (Magnus tror på et liv uden gluten, alkohol, fedt, sukker og kulhydrater) og en følelse af fuldstændig at have fået klippet vingerne. Hvordan blev livet så kedeligt?

  Men midt i al kedsomheden opdager Agneta en lille, spøjs annonce i avisen.

  Ældre dreng behøver hjælp. Nu. Lave mad. Vaske tøjet. Rengøring i kæmpestort hus. Meget vigtigt – Hver fredag kl. 17.00 gå på bar. Må tale svensk! Drengen bor i Saint Carelle. Provence. Frankrig.

  Nogle dage senere befinder Agneta sig, til sin egen og alle andres overraskelse,på et mennesketomt torv i lille Saint Carelle i Provence. Hvor ingenting er som i annoncen.

  Nu begynder eventyret for alvor, om Agneta vil det eller ej. Je m’appelle Agneta er fortællingen om, hvordan et menneske uden vinger pludseligt begynder at flyve. For ja! Fjer kan vokse ud igen både på fugle og mennesker. Og når man endelig begynder at flyve igen, ja, så kan alle mirakler ske.

  Velkommen indenfor i en verden, hvor Emma Hambergs karakteristiske livsglæde og kærlighed til mennesker findes på hver eneste side. En roman om at turde bryde ud af sin komfortzone. Og om at indse, at livet er kort, at at vi bør danse mere på bordene. En roman hvor Emma Hambergs karakteristiske livsglæde og kærlighed til mennesker fylder hver en side.