Jeva Intermediate Incognito

DKK979.00

3 á goymslu

Vel møguleika

Ókeypis flutningur fyri keyp yvir 400,-

  Gjald trygt við
  Vørunummar SKU: 408-17 Bólkur:

  Vørulýsing

  Incognito INTERMEDIATE
  Skoletaske med gymnastiktaske i smart og sejt look fra 2022 kollektionen. Skoletasken er syet i vandtæt polyester med flot fuldprintet camouflagemønster i grå, sorte og brune nuancer. Ryg, kanter og remme er sorte. Besætninger og snore er også sorte.
  INTERMEDIATE modellen er ligesom BEGINNERS, også en perfekt begyndertaske, som dækker de første klassetrin, og i INTERMEDIATE får du 5 liter ekstra i tasken og 3 liter ekstra i den medfølgende gymnastiktaske/minirygsæk.

  Skoletaske med gymnastiktaske

  Skoletasken indeholder ekstra stort isoleret madkasserum til den lange skoledag – madkasserummet kan rumme 2 af JEVA’s madkasser.
  Drikkedunken fra Plast-Team (farve Sort) følger med, og sidder i en holder på siden af skoletasken.

  I hovedrummet på INTERMEDIATE finder du en polstret tabletlomme, som er hævet fra bunden, så tablet’en ikke rammer bunden, når den puttes i tasken – rummet kan også bruges som almindelig rumdeler. Skriv barnets navn, adresse og telefonnummer i låget på tasken.

  Ergonomi og komfort

  INTERMEDIATE er unik med sin ergonomiske FOAM-BACK, som har fulgt mange børn i skole. FOAM-BACK er JEVA’s specialudviklede rygstøttesystem, som har det helt rigtige antal puder, der støtter præcis der, hvor de skal på barnets ryg, og udformningen gør, at der ikke opstår ”lufthuller” – dvs. barnets og taskens ryg følges ad.

  Bæreremmenes polstring og udformning sikrer sammen med den indstillelige brystrem den helt optimale bærekomfort.
  Skoletasken har desuden et lille elastisk mavebælte, som kan støtte ekstra, hvis tasken er tung. Bruges mavebæltet, er det vigtigt at brystremmen er spændt, for at undgå at tasken hænger på hoften i stedet for skuldrene, hvorved vægten bliver forskudt.

  Forrest på tasken sidder gymnastikposen, som er aftagelig og bruges som separat rygsæk med indstillelige remme.
  Lad gymnastikposen blive hjemme når barnet ikke har idræt på skemaet.
  Der er nem og ukompliceret adgang til alle taskens rum, når gymnastikposen er i brug.

  Sikkerhed

  På remmene finder du et bredt elastikspænde, der kan bruges til at sikre, at remmene ikke kan forlade den valgte indstilling, når tasken stilles på gulvet – samtidig kan elastikken bruges til at ”samle” overskydende rem op, så det ikke generer, når barnet er ude at cykle.

  Barnet er via de mange reflekser, som er fordelt rigeligt på tasken, synlig fra alle sider.

  Bemærk, at prisen er inklusiv gymnastiktaske og drikkedunk.