Liv og Simones Julepynt

kr.189.95

7 á goymslu

Vel møguleika

Ókeypis flutningur fyri keyp yvir 400,-

  Gjald trygt við
  • Visa Card
  • MasterCard
  Vørunummar SKU: 9788793973251 Bólkur:

  Vørulýsing

  JULEMINDER DER PYNTER! Liv og Simone deler i denne bog deres store glæde ved julens fordybelse, nærvær og hygge, som betyder masser af kreatid med deres familier.

  De har samlet og kreeret opskrifterne på deres hjemmelavede yndlingsjulepynt. Bogen emmer derfor af nostalgi, minder og deres store glæde ved at være kreative.

  Deres flettede julekrans, hjemmelavede julesokker i genbrugsstof, mistelten i crepepapir og svampelysestager i ler er bare nogle af de opskrifter, du får – og alle aldre kan være med. Igennem hele bogen har de et særligt fokus på at inspirere os til, at bruge de materialer, vi allerede har i gemmerne.

  Genbrug giver nemlig nyt liv til det gamle, men det er også fyldt af minder og historier, som gør julepynten ekstra personlig. Man kan blandt andet bruge gamle duge, sengetøj, vattæpper, dækkeservietter og tøj.

  Bogen er opdelt i stof, ler, garn og papir med opskrifter, tips og tricks, oversigt over redskaberne man skal bruge samt skabeloner.

  Opskrifterne kan følges præcis som de er, men der er også altid plads til fantasi og kreativitet, så man sætte sit helt eget præg på julepynten.

   

  Bogen er lavet som en såkaldt ‘table-book’. Den er lavet med ekstra tykke sider, og omslaget er lavet ganske særligt, som et printet lærred.