Med døden til følge

kr.189.95

2 á goymslu

Vel møguleika

Ókeypis flutningur fyri keyp yvir 400,-

  Gjald trygt við
  • Visa Card
  • MasterCard
  Vørunummar SKU: 9788743403739 Bólkar: ,

  Vørulýsing

  Forlaget skriver
  Den døde drengs værelse ligger på første sal for enden ad gangen. Når Liva har venner på besøg, er det altid det, de vil se. Det var der, hendes storebror Victor boede, og bag den lukkede dør ser værelset stadig ud nøjagtig, som det gjorde den dag, han døde for tre år siden. Lige indtil Liva opdager, at nogen har ligget i den redte seng, og Victor samtidig forsvinder fra sit eget klassefoto fra dengang. Victor er ikke blandt dem længere. Men måske er det lige præcis, hvad han er.

  ”Med døden til følge” er en gysende fortælling om sorg og savn og om forpligtelsen til at leve videre, også når andre dør.

  Om forfatteren:

  Lars Daneskov (f. 1963) er journalist og forfatter og har siden 1989 udgivet godt 30 bøger i forskellige genrer. Mest kendt er højtlæsningsserierne om Otto, Stenfjæs og Anton & Molly, hvor den første bog ”Tro, håb og gorgonzola” i 2013 modtog BMF-prisen som årets børnebog. Derudover er han forfatter til ”Pissemyre” (2020), ”Maskernes Hus” (2021) og ”Mor har en baby inde i maven” (2012) som også er solgt til Rusland, Kina og Tyskland.