Vejen til Jerusalem

kr.89.00

2 á goymslu

Vel møguleika

Ókeypis flutningur fyri keyp yvir 400,-

  Gjald trygt við
  • Visa Card
  • MasterCard
  Vørunummar SKU: 978-87-7053-119-1 Bólkur:

  Vørulýsing

  Forlaget skriver
  I det Herrens år 1150 fødes Arn Magnusson til Arnäs. Han opdrages af cisterciensermunkene i Varnhem Kloster i Västra Götaland og Vitskøl Kloster i Danmark og får her den bedste uddannelse, Europa på det tidspunkt kan præstere. Han lærer også at håndtere bue og sværd, for munkene har forstået, at Arn nok ikke er bestemt til at blive klosterbroder.

  Da Arn som 17-årig forlader klostret, drages han ind i magtstridigheder. Og han dømmes til tyve års bodstjeneste som tempelridder for sin kærlighed til den smukke Cecilia. Vejen til Jerusalem er begyndt.

  Vejen til Jerusalemer 1. bind i Jan Guillous romanserie fra korstogstiden.

  »Eco skriver et sted: Længe leve drømmen om middelalderen, bare fornuften ikke sover. Det gør den så sandelig ikke hos Guillou. Og det gør læseren slet ikke, når han først er på Vejen til Jerusalem. «
  – Politiken

  » Vejen til Jerusalem” går rent ind. Som underholdning og som historisk spændingsroman med et veldokumenteret middelalderbillede. «
  – B.T.

  Indeholder efterord af Jan Guillou og Peter Flinth, instruktøren af filmene om Arn, samt en beskrivelse af bogens lokaliteter.